01. Juli 2022

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Brande Badminton Club, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.


Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.


Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Brande Badminton Club nu. Og så sørger de for at ændre det. Man kan også selv ændre hvilken klub du støtter via app'en.Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.


Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Simon Winther Christensen på 40612869 eller nastformand@brandebadmintonclub.dk.


14. juni 2022:

Thomas har fået nyt job, med uheldige arbejdstider, som desværre har gjort, at han må trække sig fra bestyrelsen.

Vi takker for et godt samarbejde, og ønsker ham held og lykke i sit nye job

Mvh. Bestyrelsen 

 

 

14. September 2021:

Brande Badminton Club har indgået en aftale med badmintonlegenden, Morten Frost. Henover sæsonen vil Morten komme forbi 4 gange, og træne med de forskellige hold, og vi kan ikke få armene ned over denne fantastiske mulighed. Morten har allerede været forbi en gang, til stor begejstring for de tilstedeværende spillere. 

Tilbage i 2019 stiftede Morten Frost sammen med hans tidligere spiller, Flemming Quach et nyt dansk badminton brand, Basic Feather.

Basic Feather leverer badmintonprodukter med en “keep it simple” tankegang som afspejler både deres produktdesign og sortiment.

De ser sig selv som en udfordrer til den tendens der har været i badminton gennem de sidste mange år, hvor alt sammen bliver mere og mere farverigt og mønstret.

Er du nysgerrig for at se mere til Basic Feather og dét iværksætteri eventyr som Morten er på, så tjek endelig www.basicfeather.com


Kan være et billede af 6 personer, folk, der står og indendørs

10. august 2021: Husk generalforsamling 26. oktober 2021
29. September 2020
Vi har på opfordring, oprettet et nyt træningshold, som er for dig der gerne vil spille badminton, men ikke ønsker eller har nogen fast makker, at spille med. Træningen foregår mandag og onsdag i Hal A, kl. 14.00-15.00. Kontingentet bliver 600 kr. Det indeholder fri træning begge dage, bolde til rådighed samt en klub t-shirt. Der vil ikke være tilknyttet en egentlig træner, men Kirsten Boldt har lovet at være "tovholder" og tage sig godt af jer.
Vi håber rigtig mange har lyst til at være med.
Hvis ikke du allerede har en profil, skal du oprette en profil inden du kan tilmelde dig - dit tidligere login fra Conventus kan ikke bruges.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram