Kære seniorspillere og motionister

Det er med stor glæde, at vi igen kan tilbyde jer at komme tilbage til badmintonbanerne!

Vi starter på onsdag d. 12/5-21 og spiller til og med onsdag d. 23/6-21

Selvom vi kan åbne og igen begynde at spille, er det selvfølgelig ikke uden restriktioner og på grund af testcentret i HAL A, kan vi heller ikke tilbyde samme udvalg af spilletider som før. For at kunne spille kræver det selvfølgelig gyldigt coronapas og DU er som spiller selv ansvarlig for at overholde de gældende regler og restriktioner. Vi vil fra foreningens side foretage stikprøver hver onsdag i tidsrummet 18-21. Det er virkelig vigtigt. at vi sammen sikre at alle restriktioner overholdes, da det ellers kan koste foreningen dyrt.

Vi har valgt at oprette 3 hold a 20 spillere. De 3 hold ligger om onsdagen i tidsrummet 18-21 i hal B. Der ligger et hold fra 18-19, 19-20 og 20-21.

Disse hold er oprettet på hjemmesiden, så det kræver at du HVER uge skal gå ind og tilmelde dig det ønskede hold. Dette er nødvendigt at hensyn til smittesporing hvis uheldet skulle være ude, og af samme årsag kan man kun se og booke en uge frem. Vi opfordrer til, at man afmelder sin plads, hvis man ikke kan deltage alligevel, så der er en anden, der evt. kan få en plads på holdet. Holdene er uden træner og derfor er det gratis at være med. Man kan ikke booke en bane, men man booker en plads og så finder man en eller flere at spille med ved fremmøde.

Da der kun er 20 pladser og 5 baner, kan vi ikke garantere at der er plads til alle og det er efter først til mølle-princippet.

Når du tilmelder dig, skal du logge på hjemmesiden. Herefter vælger du Banebooking og trykker book på det ønskede "Badminton Senior/motionisttræning" hold.

Første gang du tilmelder dig, skal du øverst til højre trykke på betaling 0 kr. Derefter skal du igen gå ind og booke en plads på det ønskede hold – DETTE ER KUN FØRSTE GANG. De efterfølgende uger, vælger du blot banebooking og book.

Det er endnu uklart hvor mange uge vi kan spille, da hallen skal have nyt gulv og testcentret flytter ind i HAL B, men i første omgang er vi garanteret maj måned ud.

Vi glæder os til at se jer ??

Brande Badminton Club

Badminton er en pragtfuld sport, som kan udøves både af unge og ældre. Badminton giver rig mulighed for at dyrke både individualistiske og  holdmæssige ønsker. Brande Badminton Club tilbyder både træningstimer for dem som spiller for sjov, og dem som vil drive deres talent videre..

Vi er i fuld gang med at opdatere denne hjemmeside - således, at vi får alle informationer med fra vores tidligere hjemmesider - glæd Jer og hold øje.
Klik rundt på hjemmesiden for at se hvad der findes af information.
God fornøjelse!

-------------------------------------------------

Holdtræning

2020/2021 sæsonen

Begyndere (opstart uge 35)

Mandage og onsdage kl. 16.30 - 17.30

Øvede eftermiddag (opstart uge 35)

Mandage og onsdage kl. 15.00 - 16.30

Øvede aften (opstart uge 35)

Mandage og onsdage kl. 17.30 - 19.00

Seniorer (opstart uge 34)

Onsdage kl. 19.00 - 20.30

FUNbadminton (opstart uge 35)

Fredage Kl. 15.00 - 17.00.

Er der spørgsmål eller kommentarer til tiderne, er vi ofte i hallen eller skriv på usu@brandebadmintonclub.dk.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle