Formanden takker af

31-10-2022

Formanden fra 2019-2022 har valgt at takke af for denne gang. For meget at se til både på arbejde og i privaten, har gjort at nu tidligere formand, Rune Ehlert Kristensen har valgt at trække sig fra bestyrelsen.

Det har været 4 rigtig gode år, hvor vi fik Klubmodul op at køre, fik forhandlet de fleste tider om mandagen og onsdagen tilbage igen, fik startet ungdomsturnering op i sqash, men vigtigst af alt, kom godt igennem Corona, uden at miste ret mange medlemmer.

Jeg er meget beæret over at have fået tildelt BT's vandrepokal, og har fuld tillid til at BBC bliver kørt godt videre - Der sidder nogle dygtige ildsjæle i bestyrelsen.


 

Med Venlig Hilsen

Rune  


Klubtøj sæson 22/23


Vi mangler en træner til begynderholdet

Brande Badminton Club mangler en badmintontræner over 18 år til at hjælpe vores unge hjælpetrænere med at træne begynderholdet. De dygtige unge hjælpetrænere hjælper gerne med at planlægge træningen og der er mulighed for god sparring med klubbens øvrige trænere. Vi tilbyder også uddannelse. Du vil få løn som træner på holdet, der træner mandage og onsdage kl. 15-16.

Har du lyst eller kender du en, som kan tage jobbet, f.eks. en ung på sabbat år, en pensionist eller andre, så tag fat i vedkommende og kom til os.


Vi håber meget at det lykkedes at finde en træner til holdet.

På forhånd tak for hjælpen med at finde en træner.


Sæson 22/23 åbner 

Du skal sidde klar ved tasterne på fredag d 12. august kl. 9:00 da booking af baner for den kommende sæson åbner her.

Som noget nyt, vil der i år være mulighed for at købe et weekendabonnement, hvor man for 1100 kr. frit kan spille lige så tosset man vil alle lørdage og søndage i sæsonen mellem kl 07:00 og 19:00. Hvis man i forvejen er medlem, koster dette abonnement kun 550 kr.


 


 SOMMERTRÆNING APRIL-JUNI 2022

Badmintonsæsonen slutter op til påske, men i år tilbyder Brande Badminton Club sommer badminton til alle. Børnehold fortsætter med trænere hver mandag.

Seniorer kan som noget nyt også komme og spille mandage kl. 18-20. Der er ingen trænere og man spiller med egne bolde. Det aftales i hallen, hvem der spiller sammen.

Læs mere og tilmeld dig under Holdtilmelding: https://brandebadmintonclub.dk/cms/teamoverviewalt.aspx

 
 _________________________________

 


Frivillig i Brande Badminton Club.


Vil du hjælpe lidt i din klub?

Foreningen Brande Badminton Club er afhængige af, at medlemmer, forældre og andre interesserede hjælper og støtter foreningen. Uden frivillige ingen klub! Vi kan altid bruge en ekstra hånd :-)

Der er mange måder at hjælpe på. Læs meget mere: https://brandebadmintonclub.dk/frivillig-i-bbc

 

 

----------------------------------------------------------

 

Badminton er en pragtfuld sport, som kan udøves både af unge og ældre. Badminton giver rig mulighed for at dyrke både individualistiske og holdmæssige ønsker. Brande Badminton Club tilbyder både træningstimer for dem som spiller for sjov, og dem som vil drive deres talent videre.
 


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram