14. September 2021:

Brande Badminton Club har indgået en aftale med badmintonlegenden, Morten Frost. Henover sæsonen vil Morten komme forbi 4 gange, og træne med de forskellige hold, og vi kan ikke få armene ned over denne fantastiske mulighed. Morten har allerede været forbi en gang, til stor begejstring for de tilstedeværende spillere.

Tilbage i 2019 stiftede Morten Frost sammen med hans tidligere spiller, Flemming Quach et nyt dansk badminton brand, Basic Feather.

Basic Feather leverer badmintonprodukter med en “keep it simple” tankegang som afspejler både deres produktdesign og sortiment.

De ser sig selv som en udfordrer til den tendens der har været i badminton gennem de sidste mange år, hvor alt sammen bliver mere og mere farverigt og mønstret.

Er du nysgerrig for at se mere til Basic Feather og dét iværksætteri eventyr som Morten er på, så tjek endelig www.basicfeather.com

Kan være et billede af 6 personer, folk, der står og indendørs

10. august 2021: Husk generalforsamling 26. oktober 2021

29. September 2020
Vi har på opfordring, oprettet et nyt træningshold, som er for dig der gerne vil spille badminton, men ikke ønsker eller har nogen fast makker, at spille med. Træningen foregår mandag og onsdag i Hal A, kl. 14.00-15.00. Kontingentet bliver 600 kr. Det indeholder fri træning begge dage, bolde til rådighed samt en klub t-shirt. Der vil ikke være tilknyttet en egentlig træner, men Kirsten Boldt har lovet at være "tovholder" og tage sig godt af jer.
Vi håber rigtig mange har lyst til at være med.
Hvis ikke du allerede har en profil, skal du oprette en profil inden du kan tilmelde dig - dit tidligere login fra Conventus kan ikke bruges.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle