Ungdom - Brande Badminton Club

Træning
Hej badmintonsere....
Vi glæder os til at komme i gang igen.
Vi glæder os over at kunne oprette hold i alle vore haltider, så gå ud til venner, familie, naboer osv. og inviter dem med til badminton :-)
I denne sæson sætter vi venskaber højt, så vælg det hold dine venner skal spille på. Er du i tvivl, så kom til træning og få en snak med trænerne om, hvilket hold, du skal vælge. Eller vælg det hold, der passer bedst ind i dit ugeprogram.

På denne side kan du få lidt yderligere information om de forskellige hold som træner Ungdom.
Hvis du har spørgsmål til de forskellige hold, så send en e-mail til Ungdomsafdelingen på usu@brandebadmintonclub.dk.

Første træningsdag for alle 4 hold er i uge 36 (hhv. mandag den 2/9 og tirsdag den 3/9), hvor sæsonen starter.

OBS!!  Vi forventer at tidligere medlemmer er tilmeldt i løbet af de først 2 ugers træning.
Betaling (og dermed tilmelding) kan ske længere nede på denne side.

Vi har max plads til 24 spillere pr. hold, så pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

OBS: Der er ingen træning i uge 42, 52 i 2019, samt uge 1 og 7, 2020. Sæsonen går til påske.

Herunder er en oversigt over de forskellige muligheder for træning for Ungdom. Tilmelding og betaling af kontingent kan ske længere nede på siden.
For at se kontingent pris klik hér.

Begyndere:
Mandag og tirsdag kl. 15.30-16.30 -- Træner: Rasmus Gade Ernstsen, Hjælpetræner: Theis Larsen
Dette begynderhold er for nye badmintonspillere, der vil give den gas, øve spillet og lære at slå igennem.

Let øvede:
Tirsdag kl. 16.30-18.00 samt onsdag kl. 15.00 - 16:30 -- Trænere:  Thomas Andersen
Alle ikke-begyndere kan vælge dette hold. Dette hold er for dig, der gerne vil lære de lidt sværere slag og du får modstand på banen. Vi spiller for at vinde og vi er sammen for at have det sjovt. Mange af os deltager i holdturnering og tager ud til stævner.

Øvede:
Mandag og onsdag kl. 16.30-18.00 -- Træner: Rasmus Gade Ernstsen

FUNbadminton (alle spillere)
Om fredagen fra kl. 15.30 - 17.00 kan alle ungdomsspillere der har betalt kontingent frit komme ned i hallen og spille. Der er ingen træner til FUNbadminton, men der vil være forældreopsyn i hallen.
Bemærk venligst at der er nogle fredage hvor der er forkortet spilletid, og andre hvor hallen bliver benyttet til "Idræt for sjov".

Tilmelding og betaling (se vejledning hér):