Ungdom - Brande Badminton Club

Træning

På denne side kan du få lidt yderligere information om de forskellige hold som træner Ungdom.
Hvis du har spørgsmål til de forskellige hold, så send en e-mail til Ungdomsafdelingen på usu@brandebadmintonclub.dk.
Du kan også se billeder af trænerne ved at klikke hér.

Ungdomsspillere kan deltage i Åbne Stævner.

Første træningsdag for alle 3 hold er i uge 36 (hhv. mandag den 3/9 og tirsdag den 4/9), hvor sæsonen starter.

OBS!!  Tidligere medlemmer SKAL være tilmeldt inden fremmøde til træning.
Betaling (og dermed tilmelding) kan ske længere nede på denne side.

Da vi har begrænsede træningstider til rådighed, er det begrænset hvor mange spillere vi kan tage ind, hvorfor først-til-mølle princippet gælder.

OBS: Der er ingen træning i uge 42, 52 i 2018, samt uge 1 og 7, 2019. Sæsonen går til Påske.

Se detaljeret kalender for Ungdom, hvor de fleste aktiviteter for Ungdom er vist.

Herunder er en oversigt over de forskellige muligheder for træning for Ungdom, og en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige hold kan ses længere nede.
For at se kontingent pris klik hér.

Hold 1 - Nybegyndere:
Mandag og onsdag kl. 15.30-16.30  --  Træner: Rasmus Gade Ernstsen, Hjælpetræner: Jessica-Laura Jønsson

Hold 2 - Let øvede/øvede:
Tirsdag og onsdag kl. 16.30-18.00  --  Træner: Jeppe Friis

Hold 3 - Øvede/meget øvede:
Mandag og onsdag kl. 16.30-18.00  --  Trænere: Rasmus Gade Ernstsen og Jeppe Fries (onsdag), Hjælpetræner: Jessica-Laura Jønsson

FUNbadminton (alle spillere)
Om fredagen fra kl. 16.30 - 18.00 kan alle ungdomsspillere der har betalt kontingent frit komme ned i hallen og spille. Der er ingen træner til FUNbadminton, men der vil være forældreopsyn i hallen.
Bemærk venligst at der er nogle fredage hvor der er forkortet spilletid, og andre hvor hallen bliver benyttet til "Idræt for sjov".
Se link til detaljeret skema for Ungdom længere oppe på denne side.

Tilmelding og betaling (se vejledning hér):

Beskrivelse af de forskellige trænings-tilbud for Ungdom i Brande Badminton Club:

Hold 1 - Begyndere:
Dette hold er for dig der gerne vil starte med at spille badminton. Der vil i løbet af sæsonen være mulighed for at rykke op på Hold 2.

Der er mulighed for at låne en ketcher, men vi opfordrer til at man selv køber en. Låner man ketcher behandles den selvfølgelig, som det var ens egen....

Alle der deltager på træningsholdet må samtidigt spille FUNbadminton om fredagen.

Hold 2 - Let øvede/øvede:
Dette hold er for dig, som har spillet badminton 1-2 sæsoner og  måske gerne vil til at spille holdturnering og prøve at komme ud til stævner.

Alle der deltager på træningsholdet må
samtidigt spille FUNbadminton om fredagen.

Hold 3 - Øvede/meget øvede:

Dette hold er for dig, der har spillet flere sæsoner og gerne vil spille holdturnering og deltage i en masse stævner.

Alle der deltager på træningsholdet må
samtidigt spille FUNbadminton om fredagen.

Efterskolehold:
- ja, hvert år har vi gerne nogle spillere, som drager på efterskole og derfor mister tilknytningen til BBC, men måske ikke helt har mistet lysten til badminton.

I år bliver der mulighed for stadig at være en del af klubben. Der er ingen træning, men man får mulighed for at deltage gratis til vores Brande stævne.

Vil man gerne deltage i  vores tur til LBS er det også muligt. Man skal dog selv betale en del af gebyret hertil.

Holdturnering:
Igen i år vil vi gerne stille hold i holdturnering. Hvert hold skal typisk spille 4 – 6 weekender på en sæson.
Den fortløbende holdturnering afvikles som stævnerunder, dvs. at 3 – 6 hold mødes og spiller flere holdkampe samme dag, hos en af de deltagende klubber.

Vi kan dog desværre ikke garantere, at der kan stilles hold til alle tilmeldte spillere.

Tilmelding til Holdturnering foregår separat på www.brandebadmintonclub.dk

FUNbadminton:
Denne dag er åben for alle spillere, både for dem der vil spille kamp og dem der blot vil have det sjovt og hygge sig. Klubbens spillere må ligeledes tage en ven med ned og spille. Spillerne kan komme og gå indenfor trænings-tiden, f.eks. afhængig af skoletiden.

For at kunne give dette tilbud til vores ungdomsspillere har vi brug for jer forældre til at tilbyde at lave opsyn. Send gerne  en mail til usu@brandebadmintonclub.dk, hvor du skriver hvilke fredage, som du kan være til stede i hallen.

NB: Vedr. FUN-badminton om fredagen, bemærk venligst at der er nogle fredage hvor der er forkortet spilletid, og andre hvor hallen bliver benyttet til "Idræt for sjov".