Ungdom - Brande Badminton Club

Træning

På denne side kan du få lidt yderligere information om de forskellige hold som træner Ungdom.
Hvis du har spørgsmål til de forskellige hold, så send en e-mail til Ungdomsafdelingen på usu@brandebadmintonclub.dk.
Du kan også se billeder af trænerne ved at klikke hér.

Ungdomsspillere kan deltage i Åbne Stævner.

Første træningsdag for alle 3 hold er i uge 34 (hhv. mandag den 21/8 og tirsdag den 22/8), hvor sæsonen starter.

Miniton starter fredag d. 15/9-2017.

OBS!!  Tidligere medlemmer SKAL være tilmeldt inden fremmøde til træning.
Betaling (og dermed tilmelding) kan ske længere nede på denne side.

Da vi har begrænsede træningstider til rådighed, er det begrænset hvor mange spillere vi kan tage ind, hvorfor først-til-mølle princippet gælder.

OBS: Der er ingen træning i uge 42, 52 i 2017, samt uge 1 og 7, 2018. Sæsonen går til Påske.

Se detaljeret kalender for Ungdom, hvor de fleste aktiviteter for Ungdom er vist.

Herunder er en oversigt over de forskellige muligheder for træning for Ungdom, og en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige hold kan ses længere nede.
For at se kontingent pris klik hér.

Hold 1 - Nybegyndere:
Mandag og onsdag kl. 15.30-16.30  --  Træner: Rasmus Gade Ernstsen, Hjælpetrænere: Thomas Andersen og Philip Thinggaard

Hold 2 - Let øvede/øvede:
Tirsdag og onsdag kl. 16.30-18.00  --  Trænere: Mathias Jepsen og Jeppe Friis

Hold 3 - Øvede/meget øvede:
Mandag og onsdag kl. 16.30-18.00  --  Trænere: Rasmus Gade Ernstsen og Mathias Jepsen (mandag)

Miniton:
Fredag kl. 15.30-16.30   --  Træner: Henrik Christensen

FUNbadminton (alle spillere)
Om fredagen fra kl. 16.30 - 18.00 kan alle ungdomsspillere der har betalt kontingent frit komme ned i hallen og spille. Der er ingen træner til FUNbadminton, men der vil være forældreopsyn i hallen.
Bemærk venligst at der er nogle fredage hvor der er forkortet spilletid, og andre hvor hallen bliver benyttet til "Idræt for sjov".
Se link til detaljeret skema for Ungdom længere oppe på denne side.

Tilmelding og betaling (se vejledning hér):

Beskrivelse af de forskellige trænings-tilbud for Ungdom i Brande Badminton Club:

Hold 1 - Begyndere:
Dette hold er for dig der gerne vil starte med at spille badminton. Der vil i løbet af sæsonen være mulighed for at rykke op på Hold 2.

Der er mulighed for at låne en ketcher, men vi opfordrer til at man selv køber en. Låner man ketcher behandles den selvfølgelig, som det var ens egen....

Alle der deltager på træningsholdet må samtidigt spille FUNbadminton om fredagen.

Hold 2 - Let øvede/øvede:
Dette hold er for dig, som har spillet badminton 1-2 sæsoner og  måske gerne vil til at spille holdturnering og prøve at komme ud til stævner.

Alle der deltager på træningsholdet må
samtidigt spille FUNbadminton om fredagen.

Hold 3 - Øvede/meget øvede:

Dette hold er for dig, der har spillet flere sæsoner og gerne vil spille holdturnering og deltage i en masse stævner.

Alle der deltager på træningsholdet må
samtidigt spille FUNbadminton om fredagen.

Miniton:
Som noget nyt tilbyder Brande Badminton Club i år Miniton-træning.
Miniton er for børn fra 4 år til og med 8 år.
Træningen tager udgangspunkt i udvikling af badminton og motorik igennem leg og øvelser. Miniton er forældre/barn træning, så forældrene er en del af træningen. Miniton er perfekt for børnene, da de møder andre børn, får bevæget sig, får lært at bruge deres krop på en sjov måde og bliver introduceret til badminton. Og så har de samtidig en god stund med en forælder.
Miniton kræver ikke udstyr, klubben har ketchere, som børn og forældre kan låne.
Vi anbefaler dog, at børn og forældre har indendørs fodtøj på.

Holdturnering:
Igen i år vil vi gerne stille hold i holdturnering. Hvert hold skal typisk spille 4 – 6 weekender på en sæson.
Den fortløbende holdturnering afvikles som stævnerunder, dvs. at 3 – 6 hold mødes og spiller flere holdkampe samme dag, hos en af de deltagende klubber.

Vi kan dog desværre ikke garantere, at der kan stilles hold til alle tilmeldte spillere.

Tilmelding til Holdturnering foregår separat på www.brandebadmintonclub.dk

FUNbadminton:
Denne dag er åben for alle spillere, både for dem der vil spille kamp og dem der blot vil have det sjovt og hygge sig. Klubbens spillere må ligeledes tage en ven med ned og spille.

BBC sørger for at der er opsyn med børnene i spilletiden, og spillerne kan komme og gå indenfor trænings-tiden, f.eks. afhængig af skoletiden. Vi opfordrer Jer forældre til at tilbyde at lave opsyn en enkelt fredag, da det vil være en kæmpe hjælp.

NB: Vedr. FUN-badminton om fredagen, bemærk venligst at der er nogle fredage hvor der er forkortet spilletid, og andre hvor hallen bliver benyttet til "Idræt for sjov".