Motionister - Brande Badminton Club

Motionister

Træning

Brande Badminton Club tilbyder muligheder for spil for alle aldersgrupper, og for alle niveauer.
Frit spil for Motionister foregår i Brande Hallerne.
Vi tilbyder en masse timer på forskellige dage og tidspunkter, og hvilke tider der er ledige, og hvor, kan ses hér.

Vi har 3 forskellige kontingent typer:

Kontingent type 1: Fast ugentlig spilletid (som tidligere) - Pris kr. 650,-/sæson per spiller.
Kontingent type 2: Fast ugentlig spilletid, plus fri timebestilling - Pris kr. 1.000,-/sæson per spiller.
Kontingent type 3: Fri timebestilling - 6 mdr. abonnement kr. 700,- eller 12 mdr. abonnement kr. 1100,- per spiller.
Desuden kan man også købe et 10-turs klippekort, eller til enhver tid booke en ledig bane til kr. 100,- per bane via Brande Hallernes booking system, samt når det er tid til sommer-badminton kan man spille hele sommersæsonen for kr. 300,- per spiller.

Kontingent type 1 er det samme kontingent som vi tidligere har brugt, hvor man har en fast tid én gang om ugen. Som tidligere år vil alle motionister der har haft baner i sidste sæson automatisk have forhåndsreserveret den samme tid til næste sæson.

På hjemmesiden kan således ses om ens tid er ”Foreløbigt reserveret” (gul farvemarkering), ”Ikke til rådighed” (rød farvemarkering), samt evt. hvilke tider der er ledige uden forhåndsreservering til næste sæson (grøn farvemarkering).

Hvis man vælger Kontingent type 2, har man ligeledes en fast tid én gang om ugen (som i Kontingent type 1), men kan desuden frit booke ledige baner på andre tidspunkter via Brande Hallernes booking system. Der er ingen begrænsning i hvor mange timer man således kan spille på en sæson.

Hvis man vælger Kontingent type 3, har man ingen fast ugentlig tid, men kan frit booke ledige baner på de tidspunkter det passer bedst via Brande Hallernes booking system. Man kan enten købe et kontingent-abonnement på 6 mdr. eller 12 mdr.
NB: Betaling for Kontingent 3 skal bestilles og betales via Brande Hallernes booking system, som kan tilgås hér.

Betaling af kontingent Type 1 og Type 2:
Kontingent-betaling Type 1 og Type 2 skal ske via Conventus på www.brandebadmintonclub.dk.
Det er meget let at betale via Conventus med Dankort, og du kan ligeledes her på hjemmesiden se en kort vejledning i hvorledes dette gøres.

Tilmelding kan foretages nedenfor.  Sådan gør du:
1) Find først din tid på denne side (f.eks. "Tid 302"), og hav dit Dankort klar.
2) For Motionister vælg enten "Type 1" eller "Type 2" på skemaet nedenfor, afhængig af ønsket kontingenttype.
3) Følg vejledningen på skærmen, eller se mere detaljeret vejledning hér.
Hvis du har spørgsmål, så ring til Jens Pedersen på tlf. 97 18 14 05, eller send e-mail til jens@brandebadmintonclub.dk.

Man spiller fortrinsvis 4 spillere på en bane, men hvis der er ledige tider efter indskrivnings-fristen, kan også 2 spillere reservere en bane. Hvis en bane med 2 spillere ønskes af 4 spillere, vil dette dog blive favoriseret til den efterfølgende sæson.

Motionistudvalget i BBC

Tilmelding og betaling af kontingent   (se detaljeret vejledning)