Motionister - Brande Badminton Club

Motionister

Træning

Brande Badminton Club tilbyder muligheder for spil for alle aldersgrupper, og for alle niveauer.
Frit spil for Motionister foregår i Brande Hallerne.
Vi tilbyder en masse timer på forskellige dage og tidspunkter, og hvilke tider der er ledige, og hvor, kan ses hér.

Kontingentet for en fast ugentlig spilletid (som tidligere): Pris kr. 650,-/sæson per spiller.

Kontingent er det samme kontingent som vi tidligere har brugt, hvor man har en fast tid én gang om ugen. Som tidligere år vil alle motionister der har haft baner i sidste sæson automatisk have forhåndsreserveret den samme tid til næste sæson.

På hjemmesiden kan således ses om ens tid er ”Foreløbigt reserveret” (gul farvemarkering), ”Ikke til rådighed” (rød farvemarkering), samt evt. hvilke tider der er ledige uden forhåndsreservering til næste sæson (grøn farvemarkering).

Betaling af kontingent:
Kontingent-betaling skal ske via Conventus på www.brandebadmintonclub.dk.
Det er meget let at betale via Conventus med Dankort, og du kan ligeledes her på hjemmesiden se en kort vejledning i hvorledes dette gøres.

Tilmelding kan foretages nedenfor.  Sådan gør du:
1) Find først din tid på denne side (f.eks. "Tid 302"), og hav dit Dankort klar.
2) Vælg "Motionist hal" på skemaet nedenfor.
3) Følg vejledningen på skærmen, eller se mere detaljeret vejledning hér.
Hvis du har spørgsmål, så ring til Jens Pedersen på tlf. 20 75 73 23, eller send e-mail til jens@brandebadmintonclub.dk.

Man spiller fortrinsvis 4 spillere på en bane, men hvis der er ledige tider efter indskrivnings-fristen, kan også 2 spillere reservere en bane. Hvis en bane med 2 spillere ønskes af 4 spillere, vil dette dog blive favoriseret til den efterfølgende sæson.

Motionistudvalget i BBC

Tilmelding og betaling af kontingent   (se detaljeret vejledning)