Info om Træfstævner - Brande Badminton Club

Info om Træfstævner

Stævner

Brande Badminton Club tilbyder alle ungdomsspillere gratis deltagelse i Træfstævner.

Træfstævner er stævner, hvor man møder spillere efter styrke og ikke alder eller hvor længe, man har spillet. Derfor møder man altid nogenlunde jævnbyrdige modstandere.
Man starter som regel i gruppe 0 som nybegynder. Vinder man stævnet, rykkes man op i næste pulje, gr. 1 – og så fremdeles. Man kan højst nå til gruppe 10.
Man kan både deltage i single og double....Og det er sjovt at være med, især når MANGE deltager!

Har du spørgsmål, så ring til Henrik Christensen på tlf. 20 48 29 30.

Træfstævner i sæsonen 2017-2018:

Framelding senest

Note

7-8. oktober 2017

Vildbjerg

28-29. oktober 2017 Bording
Ikke hvis man spiller holdturnering

6-7. januar 2018

Kibæk

27-28. januar 2018

Sdr. Felding

24-25. feb. 2018

Hoven

Ikke hvis man spiller holdturnering

- og desuden er der Brande Stævnet d. 25-26. november 2017.
Brande Stævnet er ligeledes gratis at deltage i for BBC´s egne spillere, og vi ønsker at alle ungdomsspillere i BBC deltager i stævnet. Se mere om Brande Stævnet under Åbne Stævner når indbydelse foreligger.
HUSK: Tilmelding til Brande Stævnet skal ske til via "Tilmelding og betaling" for neden på www.brandebadmintonclub.dk.