Info om Åbne Stævner - Brande Badminton Club

Info om Åbne Stævner

Stævner

På denne side, samt nogle gange på opslags-tavlen i hallen, vil der løbende blive gjort opmærksom på de åbne stævner som BBC-spillere kan deltage i, og hvortil der gives tilskud.

Åbne stævner hedder det, fordi det ikke er for et bestemt område eller bestemte klubber. Altså kan alle deltage fra Skagen til Gedser, hvis det skulle være ønsket.
At det er et åbent stævne betyder også, at de er point-givende - derfor kalder nogle dem også for A-D stævner. Det er til åbne stævner,  man har mulighed for at "rykke op" - altså flytte fra D-rækken (som alle starter i), og op i C-rækken, for at "slutte" i Elite rækken, hvis man er rigtig god. Se info om pointsystemet hér. Spillere kan desuden blive optaget på Rangliste på www.badmintonpeople.dk, hvor man ligeledes kan finde de modstandere, man skal møde til stævner, for at se, hvordan de ligger rangeret.

BBC deltager i mange åbne stævner, da det er en del af badminton at se, hvad man selv kan til stævner, da det jo i stor udstrækning er en individuel sport.
Samtidigt afvikler Brande Badminton Club selv et stævne - nemlig "Brande Stævnet", d. 24. november 2018. Husk at reservere denne weekend.
USU udvælger nogle åbne stævner i løbet af sæsonen, hvor stævnegebyret helt eller delvist betales af klubben. Man får stævnegebyr betalt til nedenstående åbne stævner, når man har tilmeldt og deltaget i stævnet. Ved sæsonslut sender man blot en opgørelse over, hvilke af nedenstående stævner, man har deltaget i. Opgørelse for refusion af stævner kan hentes her.

VIGTIGT!! – Man skal selv sørge for at blive tilmeldt stævner  via Badminton people. Ved LBS i Vejle og til vores eget stævne i Brande sørger USU for tilmeldning. USU vil gerne være behjælpelig med tilmelding og oprettelse i  Badminton people.

Datoer for åbne stævner og holdturneringer:

DatoStævne / Holdturnering
Septemberstævne Rask Mølle – Tilmeld senest 6/9