Info om Åbne Stævner - Brande Badminton Club

Info om Åbne Stævner

Stævner

På denne side, samt nogle gange på opslags-tavlen i hallen, vil der løbende blive gjort opmærksom på de åbne stævner som BBC-spillere kan deltage i, og hvortil der gives tilskud.

Åbne stævner hedder det, fordi det ikke er for et bestemt område eller bestemte klubber. Altså kan alle deltage fra Skagen til Gedser, hvis det skulle være ønsket.
At det er et åbent stævne betyder også at de er point-givende - derfor kalder nogle dem også for A-D stævner. Det er til åbne stævner man har mulighed for at "rykke op" - altså flytte fra D-rækken (som alle starter i), og op i C-rækken, for at "slutte" i Elite rækken hvis man er rigtig god. Se info om pointsystemet hér. Spillere kan desuden blive optaget på Rangliste på www.badmintonpeople.dk, hvor man ligeledes kan finde de modstandere man skal møde til stævner, for at se hvordan de liggere rangeret.

BBC deltager i mange åbne stævner, da det er en del af badminton at se, hvad man selv kan til stævner, da det jo i stor udstrækning er en individuel sport.
Samtidigt afvikler Brande Badminton Club selv et stævne - nemlig "Brande Stævnet", d. 25-26. november 2017. Husk at reservere denne weekend!

For at få så mange til at deltage som muligt, er der udvalgt
4-6 stævner hver sæson, hvor hele tilmeldingsgebyret betales af BBC. Hvilke stævner der betales af BBC kan ses i skemaet nedenfor.

Du skal selvfølgelig have betalt kontingentet, for at kunne deltage i disse stævner. Desuden, hvis man melder sig til et stævne hvor klubben betaler, og hvis man derefter ikke møder op til stævnet, vil man blive opkrævet hele stævneprisen. Klubben betaler altså kun hvis man deltager i det tilmeldte stævne.

Tilmeldning til de åbne stævner, som BBC har valgt at betale for, sker på hjemmesiden – Brandebadmintonclub.dk.

Øvrige åbne stævner, som BBC ikke betaler, skal man selv tilmelde sig online på www.badmintonpeople.dk.  Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte usu. For at kunne tilmelde dig stævner på www.badmintonpeople.dk, skal du oprette en profil. For at gøre dette, vælg "Spiller, kom i gang" ude til venstre på hjemmesiden www.badmintonpeople.dk.

Datoer/invitationer for udvalgte åbne stævner, samt andre vigtige datoer, er oplistet nedenfor, men hvis du vil se alle stævner kan du klikke på følgende links: - Link til stævneoversigt på BadmintonPeople.dk

Afhængig af hvad de forskellige klubber giver af informationer, kan man på ovenstående links bl.a. se stævneinvitationer og stævneprogrammer.

Stævne-navn / Klub / Spillested

Deltagelse for

Tilmeld senest

Noter

16-17. september, 2017
Åben stævne Herning

20-22. oktober, 2017 LBS Fredericia

28-29. oktober, 2017 Holdturnering

18-19. november, 2017 Holdturnering

25-26. november, 2017 Brande Stævnet

9-10. december, 2017 Holdturnering

28. december, 2017 Aulum

13-14. januar, 2018 Holdturnering

20-21. januar, 2018 Udtagelse til LM

24-25. febriar, 2018 Holdturnering

3-4. marts, 2018 ISI cup Ikast

20-22. april, 2018 DMU Grindsted

Noter

1
BBC yder 100% tilskud til dette stævne - det vil sige det er GRATIS for dig. Tilmelding til stævnet skal ske for neden på forsiden af www.brandebadmintonclub.dk under punktet "Tilmelding og betaling".