9-9-2013 - Sikker sejr til seniorafdelingen - Brande Badminton Club

9-9-2013 - Sikker sejr til seniorafdelingen

Brande Badminton Club (BBC) åbnede den ny sæson i seniorafdelingen med sikker sejr.

For først gang i mange år har BBC tilmeldt et seniorhold under Dansk Badmintonforbund, hvor holdet spiller i serie 3.

Første kamp, søndag den 8. september, blev spillet hjemme i Brande Hallerne mod Gjellerup. Til kampen, der var set frem til med spænding, da holdet i år består af både damer og herrer, viste det sig dog hurtigt at BBC ikke skulle være nervøse for at kunne følge med. Allerede efter de første 3 kampe – dame double og de 2 herre doubler - var resultatet 3-0 uden at der var afgivet sæt. Dette fortsatte i mix double og de resterende singler, som alle blev vundet i 2 sæt og derved blev en samlet sejr på 8-0 hevet hjem.

Holdet bestod af Emma Grarup, Stine Lassen, Rene Taudal, Jacob Vejlbo Raahauge, Victor Næsted og Jannik Taudahl, samt træner Lars Heide.