6-1-2014 - BBC talenttræner-uddannelse - Brande Badminton Club

6-1-2014 - BBC talenttræner-uddannelse

Fra sæsonstarten 2013/2014 blev det i BBC besluttet, at klubben skulle forsøge at tilbyde klubbens ungdomstrænere en Dansk Badminton Forbund talenttræneruddannelse, som er en 3-4 årig uddannelse og pt. den mest krævende badmintonuddannelse som kan tilbydes ungdomstrænere i Danmark.
Bestyrelsen og USU gik derfor til Siemens Wind Power A/S og Bestseller A/S, for at høre om disse ville være med til at sponsorere et sådant forløb for vores ungdomstrænere, og det var med stor glæde at vi i klubben fik tilsagn om støtte til dette vigtige formål fra begge firmaer,- en støtte der vil give en klar styrkelse af det arbejde klubben ligger i at kunne tilbyde omegnens unge en ekstra god og kvalificeret træning.

12 af BBC´s ungdomstrænere – Jakob Raahauge, Mathias Raahauge, Jannik Taudal, Rene Taudal, Viktor Næsted, Mathias Jepsen, Jeppe Friis, Emma Grarup, Martine Riisgaard, Frederik Stoltenborg, Sofia Lagoni og Patrik Lagoni -  var med på idé
en, og d. 30-31. august 2013 gennemførte de første del af uddannelsen under ledelse af DBF instruktør Thomas Kjær.

Anden del af uddannelsen vil bliver forsøgt gennemført i foråret 2014.
Økonomisk er det selvfølgelig
en bekostelig affære, og en stor satsning af klubben, at skulle uddanne 12 trænere for en klub af BBCs størrelse,- og det har da også kun været muligt med denne økonomiske støtte fra Siemens Wind Pover A/S, Bestseller A/S og samtidigt klubbens hovedsponsor Welcon A/S.

Nedenfor kan ses nogle billeder fra første del af kursus-forløbet: