29-1-2013 - Tak til Jan Andersen for hans store arbejde i bestyrelsen i BBC - Brande Badminton Club

29-1-2013 - Tak til Jan Andersen for hans store arbejde i bestyrelsen i BBC

Tak til Jan Andersen for hans store arbejde i bestyrelsen og som formand i BBC

I forbindelse med bestyrelsesmøde i BBC d. 11/12-2012, benyttede Kenneth Raahauge, formand for BBC, lejligheden til at overrække en lille gave til Jan Andersen, som en anerkendelse for hans store arbejdsindsats for klubben igennem mange år, heraf sidst som formand fra 2010 - 2012.

Jan var, i flere år før hans tid som formand, ansvarlig for klubbens ungdomsafdeling, og fik i den periode struktureret arbejdet med klubbens ungdomsspillere på en overbevisende måde, som klubben stadig nyder godt af.
Brande Badminton Club og bestyrelsen vil gerne takke Jan for et rigtigt godt samarbejde igennem årene.