24-10-2013 - Finalepladser til BBC spillere til LBS - Brande Badminton Club

24-10-2013 - Finalepladser til BBC spillere til LBS

Finalepladser til BBC spillere til LBS, Fredericia 18. – 20. oktober 2013

Til overnatnings-stævnet i Fredericia i weekenden 18. – 20. oktober var BBC repræsenteret med 20 spillere fordelt på U11 – U19. Der blev spillet rigtig mange kampe i løbet af weekenden og spillerne var godt trætte, da de sidste afsluttende kampe blev spillet søndag.

På trods af meget ømme muskler og trætte ben lykkedes det for 3 Brande spillere - Emma Grarup U17B, Martine Riisgaard U17B og Mathias Raahauge U19A - at komme i finalerne.

• Emma og Martine spillede sig i finalen i double uden at have tabt en eneste kamp i de indledende runder. Desværre slog energien ikke til for at vinde over modstanderne, som en gang tidligere i de indledende runder var blevet besejret i 3 sæt. Slutresultatet blev en 2. plads.

• Martine nåede også finalen i single uden at være blevet besejret i de indledende runder – her blev det også til en 2. plads.

• Mathias spillede sig også til finalen uden tabte kampe i de indledende runder både i single og double. Resultatet blev en 2. plads i double med en X-makker fra Rønde Efterskole og en 3. plads i single.

Et stort TILLYKKE til Emma, Martine og Mathias for de flotte resultater.
Vi retter også en stor tak til   de trænere og forældre, der overnattede og fulgte stævnet – det er altid dejligt for spillerne at have opbakning på sidelinjen.

Martine Riisgaard (tv) Emma Grarup (th)        Mathias Raahauge (tv)