20-10-2014 - LBS Landsbadminton stævne i Fredericia - Brande Badminton Club

20-10-2014 - LBS Landsbadminton stævne i Fredericia

I dagene d. 17.-19. Oktober var 24 glade badmintonspillere, trænere og forældre til LBS Landsbadminton i Fredericia.

Mange spændende kampe blev spillet - vundet og tabt. Bedst gik det for U15D doublen (Miguel og Nicklas), der fik guldmedaljer med hjem.
U13D Kasper Pedersen nåede også langt i single, men blev desværre slået ud i semifinalen.

Der var god stemning i lejren og lørdag aften kom Victor Axelsen -VM bronzevinder 2014 - en tur forbi og holdte foredrag om karrieren, spillede med dem, der havde lyst, skrev autografer og stillede op til fotografering.

1000 TAK for en hyggelig og god tur til alle BBC-spillere og de friske trænere. 1000 TAK til mor Anette, far Dan og far Benny for hjælp og overnatning, til de forældre, der kørte os derud og de, der kom og heppede.

Se flere billeder på klubbens Facebookside.