13-4-2015 - Flotte resultater til DMU - Brande Badminton Club

13-4-2015 - Flotte resultater til DMU

Ved DMU (Danmarksmesterskaberne for Ungdom) i weekenden - som blev afholdt i forskellige haller rundt omkring Grindsted, som var arrangør af stævnet - deltog 11 spillere fra Brande Badminton Club, og der var stor medaljehøst!

Der blev spillet både fredag og lørdag, og finalerne blev afviklet i Magion i Grindsted om søndagen.

- MATHILDE DELEURAN U11B vandt sølvmedalje i single.
- THOMAS ANDERSEN U13D spillede double med en spiller fra en anden klub, og de vandt sølv og rykker nu op i U13C.
- NICKLAS CHRISTENSEN OG MIGUEL JOHANSEN spillede double sammen og vandt sølv.
- DANIEL BUUR CHRISTENSEN spillede mixdouble med en spiller fra en anden klub og vandt bronze.

STORT TILLYKKE TIL JER - SUPER FLOT!

TAK til Magnus Nørmark, Rasmus Nørmark, Mathilde Deleuran, Signe Jensen, Thomas Andersen, Simon Andersen, Peter Thomsen, Philip Thinggaard, Daniel B. Christensen, Nicklas Christensen og Miguel Johansen, som alle repræsenterede BBC på bedste vis.

Billederne:  Mathilde Deleuran til venstre, og Thomas Andersen til højre.