12-3-2012 - Resultater fra årets Træfstævner - Brande Badminton Club

12-3-2012 - Resultater fra årets Træfstævner

I sæsonen 2011/12 har der været afholdt fem træfstævner i hhv. Sdr. Felding, Sunds, Kibæk, Vorgod-Barde og Hoven.
Der er blevet spillet rigtig mange flotte kampe og ind imellem har det været små marginaler, der har afgjort, om man kunne få en medalje med hjem.

Vi startede i Sdr. Felding i november 2011 med blot 5 deltagere. Niklas Christensen og Frederik Stoltenborg klarede sig bedst og vandt i deres gruppe hhv. guld og sølv på B-siden.

Til stævnet i Sunds først i december havde vi ingen deltagere med.

11 Brande-spillere fandt vejen til Kibæk først i januar 2012 til det nye års første træfstævne. Flg. vandt medaljer i deres grupper:
Josephine Sørensen : A-guld
Martin Jakobsen: A-sølv
Emil Lausen: A-sølv
Patrick Lagoni/Morten Laugesen: Double A-guld
Emil Lausen/Emil Lorenzen: Double B-guld

Så blev det Vorgod-Barde sidst i januar med 15 deltagere fra Brande. Flg. spillere vandt medaljer i deres grupper:
Klara Stoltenborg: A-sølv
Thea Ulsted Jensen: A-sølv
Morten Dietz Larsen: A-sølv
Frederik Stoltenborg: A-guld
Emil Lorenzen: A-sølv