1-11-2014 - Modtager af BT Pokalen 2013/2014: Lars Heide - Brande Badminton Club

1-11-2014 - Modtager af BT Pokalen 2013/2014: Lars Heide

Mange år er gået siden sidst i 90’erne og i alle disse år har Lars Heide trænet ét - eller i mange perioder flere - af klubbens ungdomshold.

Den nuværende sæson er første gang hvor dette ikke er tilfældet, men Lars træner så i stedet vores seniorer i år.

De sidste par år har det ikke været på sammen niveau som i starten, hvor Lars brugte næsten hver dag i hallerne når BBC havde træningstider til ungdommen, men det store arbejde Lars igennem alle årene har lagt i klubben er bestemt meget prisværdigt og bemærkelsesværdigt.

Ikke nok med at Lars var træner, og dermed har været med til at opfostre en meget stor del af klubbens tidligere og nuværende ungdomsspillere, men han var også reelt klubbens Ungdomsafdeling – hvor han stod for bl.a. registrering af medlemmer, tilmelding af hold, holdleder, stævne ansvarlig og initiativtager til at spillerne blev opfordret til at komme ud at spille til stævner,- og ja, så var Lars også meget ofte med ude til stævnerne.

Samtidig var Lars i en årrække med til at planlægge og afvikle klubbens badminton stævner.

Foruden det store arbejde med Ungdomsafdelingen, så var Lars i store dele af tiden også med i bestyrelsen for BBC,- først som medlem (med ansvaret for Ungdomsafdelingen), og senere som formand i 4 år fra 2006 - 2010.

Ud over den store arbejdsindsats i BBC, har Lars desuden været aktiv i DGI – i perioden med sammenlægningen fra Hammerum Herred til DGI Midtjylland, og har også i dette regi gjort en stor forskel.

Som en lille anerkendelse af det store læs som Lars har trukket i BBC igennem alle årene, er det meget på sin plads at den nuværende bestyrelse tildeler årets BT Pokal til Lars Heide, med en stor tak for indsatsen.